Vakantieopvang Villa Vrolijk

Wat houdt vakantieopvang in?
Vakantieopvang wil zeggen dat wij (schoolgaande) kinderen in de vakanties opvangen en betrekken in onze activiteitenplanning.
De BSO staat er om bekend om leuke, gezellige programma’s te organiseren! Vooral wanneer het om vakantieperiodes gaat. We hebben dan een lange dag waarin we de kinderen allerlei leuke dingen aan kunnen bieden zoals bakken, knutselen, spelletjes, uitjes etc. 

Wanneer uw kind is aangemeld voor vakantieopvang, krijgt u een aantal weken voor iedere vakantie (carnaval, mei, zomer, herfst en kerst) een formulier thuisgestuurd waarop u aan kunt geven welke dagen u gebruik wenst te maken van opvang. U bent vrij om de dagen/dagdelen op te geven die u wenst en zit hierbij niet gebonden aan vaste contractdagen.
Het kan zomaar zo zijn dat u de eerste week de ene dag wenst en de andere week totaal andere dagen, maar ook optioneel is het afnemen van hele of halve dagen.
Niets is voor Villa Vrolijk een probleem, want wij zorgen dat er voor uw kind te allen tijden een plekje is op de BSO!
Is er een vakantie dat u geen opvang wenst dan is dat geen probleem want dan worden er ook geen kosten in rekening gebracht. U betaald alleen de dagen die u daadwerkelijk afneemt.
Wanneer u het thuisgestuurde vakantieformulier heeft ingevuld, stuurt u dit terug naar Villa Vrolijk middels een bijgevoegde retourenvelop. Let wel, er staat een uiterste inleverdatum op het vakantieformulier dat u krijgt toegestuurd. I.v.m. een goede voorbereiding houden wij ons aan de sluitingsdatum die op het formulier vermeld staat!
Wanneer Villa Vrolijk het vakantieformulier heeft ontvangen verwerken wij de aanmelding en krijgt u 1 week voordat de vakantie start het programma thuisgestuurd. Hierop wordt ook duidelijk aangegeven welke dagen voor u van toepassing zijn.


  

Le  LET OP!!! vakantieopvang kan niet i.c.m. met een contract van 40 weken (excl. vakantieopvang)!!
 


Hoe kunt u uw kind aanmelden voor vakantieopvang?

Het enige wat u hoeft te doen is een mailtje sturen naar:
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken. . U krijgt dan z.s.m. een bevestiging van ons en een contract wordt in orde gemaakt. U kunt op ieder moment van het jaar dit contract in laten gaan en ook weer opzeggen. Wij hanteren hiervoor geen opzegtermijn omdat u alleen de dagen afneemt die u zelf wenst!