Kinderdagverblijf Villa Vrolijk is een professionele organisatie, die in het centrum staat van ontwikkelingen in de kinderopvang. Met zo’n 60 medewerkers bieden wij dagelijks diverse vormen van kinderopvang aan zo’n 750 kinderen van 0 tot 13 jaar.

 

Op 24 augustus 2020 start onze  vestiging aan de Mahoniehoutstraat 9 te Helmond en zijn wij op zoek naar energieke en enthousiaste:

 

 Pedagogisch medewerk(st)er BSO

Voor- en naschoolse opvang

(20-24 uur per week)

 

 

 

 

Als pedagogische medewerk(st)ers:

 

Ben je in het bezit van een voor de kinderopvang relevant diploma, Nederlands taalniveau 3F en rijbewijs B en ben je bekend met verschillende pedagogische invalshoeken en hecht belang aan pedagogisch handelen. Je kentde ontwikkelingsfases van kinderen en combineert moeiteloos individuele aandacht voor het kind met een goede groepsgewijze opvang. Je bent creatief en hebt iets extra's te bieden, bijvoorbeeld op het gebied van spel en sport, drama, muziek, e.d.. Je hebt een actieve, open en kindgerichte houding, waarbij je kinderen motiveert, stimuleert en inspireert. Je bent communicatief sterk, zowel richting ouders als collega’s.

 

Wij bieden:

Arbeidsvoorwaarden volgens deCAO Kinderopvang. Hetsalaris voor de pedagogische medewerk(st)er is, per 1-1-2019 minimaal € 2.047,- en maximaal  € 2.793,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij een professionele organisatie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om je verder te verdiepen in je vakgebied o.a. door trainingen.

 

Maar belangrijker nog: Werken bij Villa Vrolijk is leuk! We bieden een inspirerende en collegiale werksfeer, waarbij er aandacht is voor jouw  eigen inbreng, je persoonlijke ontwikkeling en kennis van pedagogiek. We vinden het belangrijk dat je elke dag met plezier naar je werk gaat!

 

Kijk ook eens op onze website: www.kdv-villavrolijk.nl

 

Interesse?

Stuur een sollicitatiebrief met een foto van jezelf, voorzien van een cv naar Kinderdagverblijf Villa Vrolijk,  Geldropseweg 43, 5706 LT Helmond, of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.

 

Heb je vragen? Bel 0492-320405

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.