Kinderdagverblijf Villa Vrolijk is een professionele organisatie, die in het centrum staat van ontwikkelingen in de kinderopvang. Met zo’n 60 medewerkers bieden wij dagelijks diverse vormen van kinderopvang aan zo’n 750 kinderen van 0 tot 13 jaar.

 

                                                  Wij zijn op zoek naar energieke en enthousiaste:

 

Pedagogisch medewerk(st)ers voor de dagopvang, peuterspeelzaal en de bso voor- en naschoolse opvang.

Voor de locatie op de Mahoniehoutstraat 9 te Helmond zoeken we iemand voor de naschoolse opvang op maandag, dinsdag en donderdag en de voorschoolse op dinsdag. Dit i.c.m. de peuterspeelzaal op woensdag- en vrijdagmorgen ( 24 uur per week) en tevens

zoeken we iemand voor de naschoolse opvang op maandag, dinsdag en donderdag en de voorschoolse op dinsdag en donderdag. Dit i.c.m. de peuterspeelzaal op maandagmorgen, woensdagmorgen- en vrijdagmorgen ( 30 uur per week) 

 

Voor de locatie op de Geldropseweg 43 te Helmond zoeken we een medewerk(ster) voor de buitenschoolse opvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, waarvan ook 2 dagen voorschoolse opvang ( 20 uur in de week) en tevens

zoeken we een medewerk(ster) voor de babygroep (0 tot1,5 jaar) voor 18 uur in de week

 

 

 

Als pedagogische medewerk(st)ers:

 

Ben je in het bezit van een voor de dagopvang relevant diploma, Nederlands taalniveau 3FenVVE, voor de BSO een relevant diploma en rijbewijs B en ben je bekend met verschillende pedagogische invalshoeken en hecht belang aan pedagogisch handelen. Je kent de ontwikkelingsfases van kinderen en combineert moeiteloos individuele aandacht voor het kind met een goede groepsgewijze opvang. Je bent creatief en hebt iets extra's te bieden, bijvoorbeeld op het gebied van spel en sport, drama, muziek, e.d.. Je hebt een actieve, open en kindgerichte houding, waarbij je kinderen motiveert, stimuleert en inspireert. Je bent communicatief sterk, zowel richting ouders als collega’s.

 

Wij bieden:

Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kinderopvang. Het salaris voor de pedagogische medewerk(st)er is, per 1-1-2020 minimaal € 2.128,- en maximaal  € 2.899,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij een professionele organisatie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om je verder te verdiepen in je vakgebied o.a. door trainingen.

 

Maar belangrijker nog: Werken bij Villa Vrolijk is leuk! We bieden een inspirerende en collegiale werksfeer, waarbij er aandacht is voor jouw  eigen inbreng, je persoonlijke ontwikkeling en kennis van pedagogiek. We vinden het belangrijk dat je elke dag met plezier naar je werk gaat!

 

Kijk ook eens op onze website: www.kdv-villavrolijk.nl

 

Interesse?

Stuur een sollicitatiebrief met een foto van jezelf, voorzien van een cv naar Kinderdagverblijf Villa Vrolijk,  Geldropseweg 43, 5706 LT Helmond, of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.

 

Heb je vragen? Bel 0492-320405