Bij "Villa Vrolijk" staat het kind centraal. We streven ernaar om het kind en de ouders een prettige, vertrouwde en zorgzame omgeving te bieden waarbinnen het kind zich op een fijne manier kan ontwikkelen. De basis voor een goede ontwikkeling van een kind is: veiligheid, goede verzorgen, liefde, plezier en stimulerende en uitnodigende omgeving.

Ben jij een flexibele pedagogische medewerker die het leuk vindt om activiteiten te organiseren, kinderen in hun spel uitdaagt en het belangrijk vindt dat kinderen zichzelf kunnen zijn?

Dan is deze functie iets voor jou.

Wij zoeken 2 pedagogische medewerkers voor de dagopvang (babygroep van 0 tot 1,5 jaar) die inzetbaar zijn voor 18 tot 27 uur per week en een pedagogisch medewerker voor de voor- en naschoolse opvang die 24 uur per week inzetbaar is. 

Je hebt minimaal SPW3, SPH of een ander gelijkwaardige opleiding en een VVE- en 3F-certificaat (Nederlands).

Wij bieden een leuke functie binnen een informeel team, waarbinnen aandacht voor het kind, het leveren van kwaliteit en een goede werksfeer voorop staat. Alsmede een marktconform salaris volgens de CAO Kinderopvang.

Je start bij ons als oproepkracht met gegarandeerde uren en met, bij goed functioneren, de mogelijkheid naar vaste uren/dagen/groep en contract.

Wil je solliciteren, stuur dan je sollicitatiebrief met CV (incl. foto van jezelf) naar: Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.